Exclusieve vertegenwoordiging Spaleck-chemie voor Nederland

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Exclusieve vertegenwoordiging Spaleck-chemie voor Nederland

Sinds 1 januari heeft Bulk .id nu ook de exclusieve vertegenwoordiging van het gamma Spaleck – chemie in Nederland. De Spaleck zeven voldoen aan de hoogste eisen en zijn toepasbaar in zowel de chemische, farmaceutische als de voedingsindustrie. Met deze installaties kan u alle types van bulkgoederen transporteren, zeven, doseren en ontwateren. De Spaleck zeven zijn volledig ontworpen in RVS (inox) maar ook in normaal staal verkrijgbaar. Volgende producten hebben ze in hun gamma:

– Eén- en tweedekszeven
Ideaal voor het zeven op diverse korrelgroottes. Naargelang het toegepaste proces, kiest Spaleck samen met u het juiste type zeefdek. Wenst u snelle toegang tot het zeefdek, een hermetisch afgesloten zeef, aangepaste in- en uitlaat. Dit alles is perfect mogelijk en wordt samen met u en de ingenieurs bij Spaleck besproken.

– Ontwateringszeef
Ook voor het ontwateren van allerlei producten bent u bij Spaleck aan het juist adres. Aan de hand van testen bij Spaleck, bepalen wij de juiste uitvoering van uw zeef.

– Trilgoten en trilbuizen
Voor een optimale verdeling en voeding van brekers, sensormachines, enz… is de Spaleck schudgoot uiterst geschikt. Ook hier zijn uitvoeringen op maat van de klant beschikbaar. Trilbuizen worden dan weer ingezet waar producten door hun aard niet via andere transportmiddelen kunnen worden getransporteerd.

Bulk .id biedt meer dan juist een machine aan, zij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige klantengerichte oplossingen voor complete zeefinstallaties in de chemische industrie.
Naast deskundig advies ondersteunen wij u in de plaatsing, opstart en dienst na-verkoop. Hiervoor staat een team van 20 monteurs ter beschikking.
Contacteer ons vandaag nog voor uw project.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer