Exclusieve samenwerking Muhr met Motogroup

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Exclusieve samenwerking Muhr met Motogroup
Article image of: Exclusieve samenwerking Muhr met Motogroup

Vanaf 1 februari 2017 zal Motogroup de exclusieve samenwerking met Muhr voor België overnemen van zusterbedrijf BULK .ID. Het productengamma van Motogroup sluit meer aan bij de beladingsbalgen van Muhr.

Motogroup is reeds 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines voor de bouwindustrie.
Muhr is in haar 50 jarig bestaan uitgegroeid tot de referentie in de wereld van beladingssystemen voor stortgoederen. Met de installaties van Muhr kunnen vrachtwagens, treinwagons en schepen efficiënt en stofvrij worden beladen. Muhr heeft zowel open, gesloten als gecombineerde beladingsbalgen in haar gamma.

Dit productengamma vult perfect het marktsegment aan waar Motogroup actief is. Met Muhr kan Motogroup nu ook beladingsbalgen op maat aanbieden in talloze uitvoeringen en formaten met een scala aan opties.

Het bedrijf Motogroup behoort tot de Lybover group en werkt bij de realisatie van turn-key projecten nauw samen met de overige bedrijven in deze familiegroep.

Voor verdere inlichtingen en vragen kunt U ons steeds contacteren op de gekende gegevens van Motogroup.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer