Exair EasySwitch™ Wet-Dry Vac

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Exair EasySwitch™ Wet-Dry Vac

Het Exair EasySwitch zuigsysteem vereenvoudigd het wisselen tussen het opzuigen van vaste deeltjes naar vloeistoffen en visa versa. Het Exair EasySwitch systeem gebruikt een minimale hoeveelheid perslucht waarbij een sterke zuigkracht ontwikkeld wordt die ideaal is voor iedere toepassing; droog of nat, licht of zwaar.

De Exair EasySwitch is ontworpen om de zwaarste industriele reinigingsopdrachten aan te kunnen. Wanneer droog materiaal opgezogen wordt kan een standaard of een HEPA gecertificeert filter toegepast worden. Het snel en eenvoudig ombouwen voor het opzuigen van vloeistoffen wordt gedaan door het openen van de filterhouder en het wegnemen van het filter. De Exair EasySwitch maakt enkel gebruik van perslucht en bevat geen bewegende delen. Omdat er geen elektriciteit gebruikt wordt kan de Exair EasySwitch gebruikt worden zonder zich zorgen te maken over slijtage, motor defecten en elektrische gevaren voor het bedienend personeel, met name wanneer vloeistoffen opgezogen worden.

Naar productpagina icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Exair EasySwitch™ Wet-Dry Vac

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer