Eskens start samenwerking met Jyoti Ceramic Industries Pvt. Ltd.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens start samenwerking met Jyoti Ceramic Industries Pvt. Ltd.

Vanaf 1 januari 2014 is Eskens officiële dealer van Jyoti maalparels in de Benelux. Naast de hoogstaande YTZ (Yttrium gestabiliseerde) maalparel van Tosoh Europe BV heeft Eskens er bewust voor gekozen om de Jyoti Zircosil® en Jyoti Zirconox® maalparels aan het programma toe te voegen om zo voor elke range de ideale maalparel te kunnen bieden.

• Zircosil is een Zirconium Silicaat maalparel met een zeer glad oppervlak, een hoge slijtvastheid en zeer kosten efficiënt omdat hij gemiddeld 2,4 maal langer meegaat dan een vergelijkbare silicaat parel.
• Zirconox is een Zirconium Cerium gestabiliseerde maalparel met een hoge slijtvastheid en daarom ook heel kosten efficiënt. Bovendien heeft deze parel een hoge dichtheid en een zeer glad oppervlak en daarom uitermate geschikt voor hoog viskeuze stoffen.

Jyoti Ceramic Industries Pvt. Ltd. is gevestigd in India en is al decennia lang zeer succesvol producent van een grote range aan ceramische producten waaronder maalparels. Dankzij hun expertise en vooruitstrevende productieprocessen zijn zij een belangrijke speler met een wereldwijde afzetmarkt.
De maalparels van Jyoti Ceramic en van Tosoh zijn inzetbaar in alle parelmolens voor het nat vermalen van pigmenten, inkt, verf en coatings, kleurstoffen, farmacie, tandheelkunde, cosmetica, voedingsmiddelen, agrochemie, calcium carbonaten en andere mineralen.

Geschreven door

Logo van:Eskens start samenwerking met Jyoti Ceramic Industries Pvt. Ltd.

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer