Eskens/Rhewum introduceren deeltjesmeetinstrument

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens/Rhewum introduceren deeltjesmeetinstrument

Eskens en Rhewum GmbH introduceren op de Benelux markt gezamelijk de Size Checker 100, een digitaal optisch werkend deeltjesmeetinstrument welke van “stromende” stortgoederen met afmetingen van 0,2 – 20 mm de vorm en de grootteverdeling kan meten. De meting vindt plaats door middel van een camera/lichtbron welke geplaatst is in de geregelde productstroom na een trilgoot in de Size Checker. Van een monster worden de gegevens na meting verwerkt op het bijbehorende beeldscherm en heeft de gebruiker directe info over grootteverdeling, aantal deeltjes en deeltjesvorm.
Het instrument is een kosteneffectief alternatief voor de algemeen gebruikte zeef fractie analyses en is te gebruiken zowel in (inline) productie- als in laboratorium omgevingen. Mogelijke toepassingen vindt men in de volgende industrieen; bv. suiker, zout, zand, waspoeder, synthetische producten, farmaceutische producten, glas/ceramics, voeding, meststoffen, kool en brandwerende produkten.

Kijk voor meer informatie op onze website….

Geschreven door

Logo van:Eskens/Rhewum introduceren deeltjesmeetinstrument

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer