Eskens introduceert de Sili ZY keramische maalparel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens introduceert de Sili ZY keramische maalparel

Eskens heeft samen met de Duitse producent Sigmund Lindner GmbH, ook wel gekend als Sili (waarvan de exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 2005 bij Eskens ondergebracht is), met veel succes de ZY parel op de markt geintroduceerd. Het betreft een Zirconium Oxide Ytrium gestabiliseerde maalparel, welke in zeer uiteenlopende ranges(vanaf 0,05 mm) zijn te verkrijgen. Deze nieuw ontwikkelde parel (2005) is hard, rond, zeer slijtvast (slijtvaster dan Cerium stab.)

Deze parel kan zowel in de conventionele maalmolens als in de modernere maalmolens gebruikt worden, zoals bv de Superflow, de LMZ, Lehmann en natuurlijk in de hoog efficiente ECM molen van de firma W.A.Bachofen (de meest efficiente molen in de markt op dit moment). Naast deze parel heeft Eskens natuurlijk alle andere typen en kwaliteiten parels in het programma, van glas, keramisch glas, Zirc. Silicaat, Al. Oxide tot Chroomstaal. Naast parels zijn de maalspecialisten van Eskens zeer goed in staat om een deskundig pareladvies te geven voor al uw type molens in combinatie met vele soorten producten, belt u ons gerust voor vrijblijvend advies.

Geschreven door

Logo van:Eskens introduceert de Sili ZY keramische maalparel

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer