Eskens introduceert de EASY CLEAN batch mixer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens introduceert de EASY CLEAN batch mixer

Eskens Benelux B.V. introduceert de Lödige Easy Clean menger die, zoals de naam doet vermoeden, eenvoudig te reinigen is en vooral daar geschikt waar hygiëne van groot belang is.
Het mengprincipe is gebaseerd op de befaamde horizontale Lödige ploegschaarmenger, echter heeft de vaste trommel andere afmetingen zodat de menger smaller en hoger is.
Hierdoor is het mogelijk 1 groot luik aan de voorzijde (inspectie en reiniging) en 1 groot luik aan de onderzijde (lossing van product) toe te passen.

De menger lost vrijwel geheel en is goed toegankelijk voor extra reiniging of inspectie. In feite worden de voordelen van het horizontale en verticale principe gecombineerd.

De menger kan toegepast worden voor batches tussen 110 en 2000 liter (afhankelijk van het type) en is m.n. geschikt voor droge mengsels. Proeven kunnen gedaan worden op een 400 liter model bij Lödige in paderborn (D).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eskens Benelux B.V. en vragen naar Jack Winder.

Geschreven door

Logo van:Eskens introduceert de EASY CLEAN batch mixer

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer