Eskens en Schwerdtel introduceren vertikale cartridge afvulmachine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens en Schwerdtel introduceren vertikale cartridge afvulmachine

De vertikale kartouchenafvulmachine, de S8-V/A, is speciaal door Schwerdtel (door Eskens exclusief in de Benelux vertegenwoordigd) ontwikkeld om produkten af te vullen met lagere viscositeiten. Produkten welke op een horizontale machine, hoe snel deze ook sluit, niet afgevuld kunnen worden. Natuurlijk is het mogelijk om ook de normale en hoger visceuze produkten ermee af te vullen op hoge snelheid. Tevens is deze machine geschikt om 2K produkten af te vullen.
De eerste machine voor 2K produkten wordt in het voorjaar van 2007 in Nederland geplaatst. De keuze voor Schwerdtel is immer goed gebleken, de Schwerdtel machines koppelen een zeer hoge kwaliteit aan een hoge snelheid en aan een hoge mate van betrouwbaarheid, dus optimale productierendementen/minimale stilstandtijden. Daarnaast zijn onderdelen veelal uit stock te leveren en kunnen onze klanten in de Benelux rekenen op het service apparaat van Eskens. Een ijzersterk team, waarop klanten kunnen bouwen.

Geschreven door

Logo van:Eskens en Schwerdtel introduceren vertikale cartridge afvulmachine

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer