Eskens agent voor Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens agent voor Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH

Vanaf 1 januari 2011 gaat Eskens de firma Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH op exclusieve basis vertegenwoordigen in de Benelux. Lödige is een wereldwijd opererende machinefabrikant – bekend van haar ploegschaar menger – op het gebied van coaten, drogen, emulgeren, granuleren, mengen, mixen en reageren. Lödige levert “State of the art” machines voor de brede industrie: van de bouwstofindustrie tot de levensmiddelenindustrie, van de afvalstoffen tot de farmaceutische industrie en van de kunststoffen tot de grote chemische industrie. Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH staat aangeschreven als een toonaangevende machinefabrikant en levert naast hoogwaardige machines ook uitstekende service en ontwikkelt klantspecifieke oplossingen. Bovendien heeft Lödige zeer goede testfaciliteiten beschikbaar waarop onze klanten beroep kunnen doen.

Na een eerste kennismaking en verschillende wederzijdse bezoeken, heeft Lödige in de Benelux gekozen voor een samenwerkingsverband met Eskens vanwege de sterke synergieën, eenzelfde bedrijfsfilosofieën en de (proces)technische know-how van Eskens. In de Benelux wordt Nederland behartigd door Eskens Benelux B.V. (Alphen a/d Rijn, NL) en België en Luxemburg door Eskens Benelux N.V. (Mechelen, BE).

Eskens is trots op deze nieuwe samenwerking en heeft met Lödige een sterk merk en productengamma toegevoegd aan haar portefeuille. Samen met Eskens denkt Lödige met u mee in de Benelux vanaf 1 januari 2011!

Geschreven door

Logo van:Eskens agent voor Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer