ESA – EW-serie nieuwe industriële monitoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ESA – EW-serie nieuwe industriële monitoren

Door verdere digitalisering van zowel fabrieken, processen en machines neemt de behoefte aan visualisering ook steeds verder toe. In toenemende mate wordt de verzamelde data realtime bekeken door de gebruiker om direct actie te kunnen ondernemen. Via een touchpanel kan deze data op een overzichtelijke wijze worden getoond en kunnen ook direct commando’s worden gegeven.

Met de EW315 en de EW322 heeft ESA een nieuwe generatie van monitoren specifiek uitgerust voor deze visualisering- en bedieningstaak in veeleisende industriële omgevingen. Deze monitoren behoren tot de ‘best-in-class’ als het gaat om de kwaliteit en afwerking van het panel. Er zijn twee uitvoeringen, de EW315 en de EW322, beide met een breedbeeld LCD touchscreen van 15,6-inch en 21,5-inch.

Deze nieuwe serie heeft hetzelfde strakke design aan de voorzijde als de EW200-serie maar met een kleinere inbouwdiepte voor nog meer flexibiliteit bij de integratie. Deze monitoren van ESA zijn voorzien van de volgende certificaten: CE / ATEX Groep II / EAC.

Enkele features:
– EW315: 15,6-inch – 1366 x 768 pixels
– EW322: 21,5-inch – 1920 x 1080 pixels (full HD)
– Hoogwaardig resistief of capacitief (PCT) touchscreen
– IP66 beschermklasse aan de voorzijde
– IP66 front USB poort (resistieve uitvoering)
– Inbouwdiepte van 55mm
– Aan te sluiten op een (industriële box) PC via DVI-D of VGA
– Touch screen interface via RS-232 of USB

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Summit Automation B.V.

Summit Automation B.V. levert op hoogwaardige kwaliteit gekozen, industriële automatiseringscomponenten en -systemen in de Benelux. Summit Automation heeft ervoor gekozen om met nadruk en focus op Smart Industry 2.0 te... Lees meer