ERIKS nodigt u uit voor Technivent `08

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS nodigt u uit voor Technivent `08

Op 28 en 29 mei 2008 organiseert ERIKS het kennisevenement Technivent’08 in de Van Nelle ontwerpfabriek in Rotterdam. U bent van harte uitgenodigd voor hét netwerkevenement voor inkopers en gebruikers van werktuigbouwkundige componenten. Het evenement is zeer klantvriendelijk opgezet: toegang, parkeren en catering zijn gratis.

De beursvloer van Technivent`08 biedt plaats aan zo`n zeventig exposanten, waaronder tien bedrijven van de ERIKS-groep zelf. De overige standhouders zijn A-merkleveranciers van de dienstverlener. Ze vertegenwoordigen een breed scala aan productlijnen zoals afdichtingen, slangen, afsluiters, kunststoffen, gereedschappen, lagertechniek, aandrijftechniek, pneumatiek, hydrauliek en PBM`s.

Technivent`08 is niet alleen een beursvloer. Via diverse seminars wordt verder inhoud gegeven aan het thema kennis vergaren & kennis delen. Hoe moet binnen een partnership worden omgegaan met de kennis van anderen en hoe kunnen we voorkomen dat ze hun eigen kennis kwijtraken? De laatste ontwikkelingen op het gebied van vereenvoudiging van het bestel- en inkoopproces worden besproken. Tevens komen nieuwe wetgeving en productnormen ruimschoots aan de orde.

Klik op de link hieronder voor meer informatie over dit unieke evenement en schrijf u direct online in.

Tot ziens op Technivent’08

Geschreven door

Logo van:ERIKS nodigt u uit voor Technivent `08

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer