ERIKS houdt open dag in Rotterdam Rijnmond

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS houdt open dag in Rotterdam Rijnmond

ERIKS houdt op donderdag 25 november een open dag bij ERIKS Servicecenter Rijnmond. De afgelopen maanden hebben ERIKS en Econosto de productiefaciliteiten voor flensafdichtingen in de regio Rotterdam samengevoegd op één locatie in de Botlek. Hiermee is de meest efficiënte en uitgebreide productielocatie van de hele Rijnmond ontstaan op het gebied van pakkingen, zoals spiraalgewonden, kamprofiel, vezel en grafiet.

ERIKS heeft kennis en logistieke dienstverlening tot een van haar kernactiviteiten verheven. Om snel of klantspecifiek te kunnen leveren, maar ook voor service en onderhoud aan werktuigbouwkundige componenten, is lokale aanwezigheid een belangrijk voordeel. ERIKS onderscheidt zich sterk, door haar uitgebreide kennis van producten en applicaties, waardoor de afnemer de meest duurzame totaaloplossing wordt geboden.

Tijdens de open dag op donderdag 25 november worden diverse noviteiten gepresenteerd, rondleidingen verzorgd en demonstraties gegeven op het gebied van afdichtingen, slangen, afsluiters en instrumentatie en aandrijftechniek.
Door verschillende sprekers worden lezingen verzorgd over met name duurzaam ondernemen en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Het ochtend-lunchprogramma start om 11.45 uur en het middagprogramma om 15.00 uur. De volgende onderwerpen zullen de revue passeren:
* Het voorkomen van emissie met flensafdichtingen
* Kostenbesparingen door Supply Chain oplossingen
* Het verminderen van down-time door gebruik van de juiste afdichtingen
* Het veilig werken met slangen
* Duurzame kogelkraan oplossingen

Tijdens de rondleidingen kunnen natuurlijk alle vragen die er spelen uitgebreid aan de orde komen. Het totale programma van de opening van ERIKS Servicecenter Rijnmond is te vinden op de bijgevoegde link.

Geschreven door

Logo van:ERIKS houdt open dag in Rotterdam Rijnmond

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer