ERIKS haakt in op oplevende economie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS haakt in op oplevende economie

ERIKS breidt haar vestigingennetwerk in Nederland verder uit tot 22 locaties. Hiermee anticipeert ERIKS op het toenemende producentenvertrouwen in Nederland en het prille herstel van de industriële bedrijvigheid. Daarnaast vervult ERIKS de wens van vele relaties in de industrie en van onderhoudsbedrijven in Gelderland en Noord-Limburg om dichterbij hen met voorraden en kennis aanwezig te zijn.

Bij de ERIKS Servicecenters is een zeer breed pakket aan onderhoudsartikelen en technische componenten te vinden die bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen voor alle takken van de industrie zoals de foodindustrie, (petro)chemie, machine- en apparatenbouw, installateurs, (riool)waterbeheer, afvalverwerking, energiebedrijven, enz.

Compleet assortiment werktuigbouwkundige componenten
Afsluiters, Instrumentatie, Kunststof leidingsystemen, Kunststoffen, Industriële slangen, Flensafdichtingen, O-ringen en rubbertechniek, Dynamische afdichtingen, Lagertechniek, Kettingen en koppelingen, Elektromotoren en motorreductoren, Pneumatiek, Intern transport en hijs- en heftechniek, Gereedschappen en machines, Persoonlijke beschermingsmiddelen en Onderhoudsproducten.

ERIKS heeft kennis en logistieke dienstverlening tot een van haar kernactiviteiten verheven. Om snel of klantspecifiek te kunnen leveren, maar ook voor service en onderhoud aan werktuigbouwkundige componenten, is lokale aanwezigheid een belangrijk voordeel. ERIKS onderscheidt zich sterk, door haar uitgebreide kennis van producten en applicaties, waardoor de afnemer de meest duurzame totaaloplossing wordt geboden.

Geschreven door

Logo van:ERIKS haakt in op oplevende economie

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer