Endress+Hauser steunt Villa Joep tijdens de WoTS beurs

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Endress+Hauser steunt Villa Joep tijdens de WoTS beurs

Endress+Hauser heeft zijn deelname aan de grootste industriële beurs, de World of Technology & Science (WoTS) verbonden aan een goed doel, Villa Joep.

Endress+Hauser introduceert een uniek relatiegeschenk. Wij geloven in duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Wat is er mooier om dit te delen met u, onze klant! U krijgt op onze stand tijdens de WoTS geen tas vol gadgets maar steunt met uw komst Villa Joep.

Registreer u nu via de website van Endress+Hauser voor een gratis entreebewijs voor de WoTS en kom langs op de stand van Endress+Hauser in hal 8. Wij doneren voor iedere geregistreerde bezoeker op onze stand € 5,- aan Villa Joep. Registreer u vooraf via de website en kom tijdens de WoTS naar onze stand in hal 8, doen!

Wij ontmoeten u graag op de beurs!

Helga Linnartz
Managing Director Endress+Hauser Nederland

Gratis toegangsbewijs WOTS icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Endress+Hauser steunt Villa Joep tijdens de WoTS beurs

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer