Endress+Hauser College Radarmeting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Endress+Hauser College Radarmeting

Vandaag de dag zien we nog steeds dat kennis heel belangrijk is. In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. Ook het digitale tijdperk brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Vanaf februari start Endress+Hauser met een reeks van 6 colleges met verschillende onderwerpen. Met deze colleges spelen we in op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. In een middagbijeenkomst wordt u weer helemaal bijgespijkerd over bijvoorbeeld temperatuurmeting en stoomkwaliteit.

Het eerste college gaat over een update in radarmeting. Zoek de zeven verschillen. Vrije-veld en geleide radars hebben intussen hun volwassen status bereikt en zijn een welkome optie voor een nauwkeurige inhoudsbepaling of het veilig in containment houden van vloeistoffen en stortgoederen in tanks en silo’s. Echter, niet alles blinkt. In dit college blikken we terug op 30 jaar radartechnologie, de inzet van deze technologie en de leermomenten. Aan het eind van deze sessie bent u in staat om een radar op de juiste plek te plaatsen en op de juiste manier toe te passen.

Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie vindt u op onze website waar u zich tevens kunt inschrijven voor het college. Deelname is zonder kosten.

Start 2023 goed en schrijf u in voor een Endress+Hauser College (meerdere is mogelijk).

Inschrijven en informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Endress+Hauser College Radarmeting

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer