Elma BV neemt Vortex Balanceertechniek BV over

icon.highlightedarticle.dark Management
33 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Elma BV neemt Vortex Balanceertechniek BV over

Met ingang van 1 september 2013 heeft Elma BV de activiteiten van Vortex Balanceertechniek B.V. te Soest overgenomen. ELMA B.V. is de naam van een groep elektrotechnische bedrijven met een hoofdvestiging in het nabijgelegen Soesterberg en is opgericht in de jaren 30 van de vorige eeuw. In totaal heeft ELMA circa 80 medewerkers in vestigingen in Soesterberg, Roemenie en China.

Hierbij laten wij u weten dat dhr L. Palte, directeur-eigenaar van Vortex en ELMA overeen gekomen zijn dat met ingang van 1 september 2013 alle activiteiten van Vortex aan ELMA zijn overgedragen. De activiteiten zullen vanaf die datum plaatsvinden onder de naam ELMA Vortex B.V.

ELMA heeft, net als Vortex, een indrukwekkende geschiedenis, waarin het leveren van kwalitatief hoogwaardige service en producten op het gebied van elektrotechniek centraal staan. Wij hebben ons ervan overtuigd dat ELMA, evenals Vortex, een gezond bedrijf is dat wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waar de lijnen kort zijn en uw contactpersoon te vinden en aanspreekbaar is.

Wij zijn dan ook blij dat wij de activiteiten van Vortex bij ELMA kunnen onderbrengen.

Daarmee is niet alleen, voor u, de continuïteit van de dienstverlening van Vortex op termijn gewaarborgd, maar ook het aanbod van producten en diensten aanzienlijk uitgebreid.

Deze overname brengt voor u vooralsnog geen grote veranderingen met zich mee.

De medewerkers van Vortex zullen in dienst komen van ELMA Vortex en de heer Palte blijft voorlopig als adviseur aan het bedrijf verbonden. U houdt dus uw vaste contactpersoon.
Tot begin 2014 worden de balanceer- en overige werkzaamheden op het vertrouwde adres in Soest uitgevoerd. Daarna zullen deze activiteiten naar de de ELMA-locatie, Sterrenbergweg 50 te Soesterberg, worden verplaatst. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Voor aanvullende vragen staan wij vanzelfsprekend graag tot uw beschikking.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark