Elektro Lijn introduceert nieuwe infrarood thermometers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Elektro Lijn introduceert nieuwe infrarood thermometers

De HT3301 en de HT3310 van Elektro Lijnzijn twee nieuwe, compacte infrarood thermometers met een ergonomische pistoolgreep en een zeer groot meetbereik. De HT 3301 heeft een bereik van -50 tot +1.050 °C en de HT3310 van -50 tot +1.000 °C. Bij beide toestellen kan de emissiefactor worden ingesteld. De HT3301 beschikt over een laseraanwijzer met een afstandverhouding van 30:1 en bij de HT3310 is dit maar liefst 50:1. De HT3301 heeft een K-type thermokoppel, geschikt voor alle K-type thermokoppelvoelers. Beide modellen beschikken over een buzzeralarm dat reageert wanneer de drempelwaarden worden overschreden. De gebruiker kan deze waarden zelf instellen.

Verder beschikken de HT3301 en de HT3310 over diverse eigenschappen, zoals een datahold-functie om de meetwaarden te bevriezen, een MIN/MAX-functie om de minimale en maximale meetwaarden te registreren. Met de DIF/AVG-functies kan het verschil of het gemiddelde worden weergegeven op het display met achtergrondverlichting. Dit kan zowel in °C als in °F. De HT3301 beschikt daarnaast ook nog over een intern geheugen dat ruimte biedt voor 20 locaties. Wanneer het instrument een tijd niet wordt gebruikt schakelt deze zich automatisch uit, zodat de batterij langer meegaat.

Geschreven door

Euro-Index B.V.

EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en... Lees meer