Electronica optimaliseert radar-niveaumeting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Electronica optimaliseert radar-niveaumeting

De vrije radar van VEGA die speciaal ontwikkeld is voor niveaumeting van vaste stoffen onder de meest gangbare procescondities. Waar tot nog toe vaak een compromis uitkomst nodig was door extreme stofontwikkeling, lastige mediumeigenschappen, vulgeluid en dergelijke, is er nu een ideale oplossing: Vegapuls 67.

Deze radar heeft vernieuwde electronica die is toegespitst op gebruik met vaste stoffen, waardoor een grote nauwkeurigheid en betrouwbaarheid wordt verkregen. Het betreft een contactloze meting waardoor er geen slijtage optreedt en er ook geen onderhoud nodig is, hetgeen de levensduur verlengt.

Het antennesysteem is tevens vernieuwd waardoor deze duizendmaal gevoeliger is dan gangbare radarsensoren. De antenne is ingekapseld in kunststof en daardoor zeer geschikt voor gebruik bij chemisch agressieve stoffen.

De radar kan worden uitgevoerd in een stof ATEX-uitvoering en daarmee geschikt voor de meest voorkomende vaste stoffen toepassingen.

De Vegapuls 67 behoort tot de standaard van de PLICSTM-familie. Dit modulaire concept biedt u een eenvoudige selectie, snelle levering, simpele installatie en ingebruikname en weinig onderhoud.

Graag informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden die u heeft met de Vegapuls 67.

Geschreven door

Logo van:Electronica optimaliseert radar-niveaumeting

VEGA Meet- en Regeltechniek

Specialist in niveau-, schakel- en drukmeettechniek Lees meer