EL Hexalift; extreem stabiel tafelonderstel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EL Hexalift; extreem stabiel tafelonderstel

Een Krachtige oplossing met de hoogste precisie en vereiste stabiliteit

Het meest krachtige, extreem stabiele tafelonderstel uit het assortiment van Baumeister & Schack op basis van de ‘Industrie hefzuil’ type Hexalift.
Voor zware belastingen (V1) tot 320 kg, voor middelzware belastingen (V2 / V3) tot 160 kg en lichte belastingen tot 80 kg (V4) in het bijzonder geschikt voor industriële werkplekken in de assemblage en productie.
In aanvulling op de indrukwekkende prestaties is de compatibiliteit op alle huidige industriële profiel systemen het belangrijkste kenmerk.

Het belangrijkste kenmerk van de in vier varianten leverbare Hexalift, is de compatibiliteit aan alle huidige industriële profielsystemen. Door middel van zes montagesleuven kan de Hexalift met behulp van geschikte montagemiddelen eenvoudig in nieuwe systemen of in al bestaande systemen worden geïntegreerd. Aan de voorkant zitten vier schroefkanalen M8 in het binnen- en buitenprofiel.

De Hexalift wordt met geïntegreerde montage gaten in de afdekplaat geleverd. Een plugbare motorkabel moet bij deze versie apart worden besteld. De nieuwe Hexalift 2.0 versies V2 en V3 kunnen nu worden gebruikt met een duwkracht van 2000N.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben over de Baumeister & Schack producten? Vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden. Zij denken graag met u mee en helpen u graag verder.

Geschreven door

A&E Trading b.v.

A&E Trading b.v. is een jong en dynamisch bedrijf dat elk moment inspeelt op de wensen van de klant. Door de flexibele instelling en goede contacten met leveranciers kan een... Lees meer