Eiwitrijk meel opslaan en verladen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eiwitrijk meel opslaan en verladen

Voor slachtafvalverwerker Noblesse hebben onze engineers zich verdiept in de verlading van bloedmeel, vleesmeel en verenmeel. Hierbij moest onder andere rekening worden gehouden met contaminatie.

De bestaande productielocatie moest worden verbeterd qua opslag en verlading. De uitdaging voor onze engineers was dat het mogelijk moest zijn om vanuit alle silo’s te kunnen mixen/mengen. Daarnaast moesten we zorgen voor twee compleet gescheiden lijnen, om contaminatie tegen te gaan. Ten slotte moesten alle silo’s voor de juiste dosering op load cells worden geplaatst.

De klant was zeer tevreden met het resultaat van ons onderzoek. Hierdoor hebben wij de opdracht gekregen om het project uit te voeren. Jansen&Heuning heeft dit project volledig in eigen beheer uitgevoerd, inclusief detailengineering, projectmanagement, machinebouw, besturing en montage.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Jansen&Heuning

Engineering, productie en montage van transportsystemen voor bulkgoederen als zand, zout, kolen, kunstmest, graan en granulaat. Meer dan 100 jaar ervaring staan borg voor een professionele aanpak en een robuuste... Lees meer