Eindeloze mogelijkheden Bij Euro-Manchetten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eindeloze mogelijkheden Bij Euro-Manchetten

Voor de voeding en pharma worden verschillende PU folies gebruikt, welke voldoen aan FDA,en de Europese normen EC 1935/2004 en geschikt voor gebruik in ATEX zones.
Deze folies worden sinds 10 jaar exclusief op voorgeschreven receptuur voor Euro-Manchetten & Compensatoren gemaakt. 2 jaar geleden zijn deze folies in Duitsland getest op electrische eigenschappen en explosiebestendigheid. Uitkomst zijn verschillende rapporten die uitvoerig de eigenschappen van de PU folies bevestigen. Op verzoek kunnen wij u de rapporten toesturen.
Naast deze PU folies zijn er meerdere materiaalsoorten die geschikt zijn voor gebruik in FDA en of EC 1935/2004 omstandigheden. Te denken valt hierbij aan verschillende rubbersoorten, al of niet gecoat op steunweefsels, en PE en PTFE folies.
Euro-Manchetten & Compensatoren biedt de mogelijkheid om al deze materialen te gebruiken voor flexibele verbindingen, slangen en balgen. Dankzij moderne 3D CADCAM systemen, een uitgebreid machine park van las en stikmachines kunnen deze producten op maat en specificatie gemaakt worden. Nieuw zijn vooral de allernieuwste lasmogelijkheden voorPU. Hiermee is het mogelijk om naast manchetten op “maat” ook manchetten “op de rol” te produceren. Iedere gewenste diameter in elke gewenste lengte is mogelijk, uiteraard in de verschillende PU soorten.
Hierdoor is het voor Euro-Manchetten & Compensatoren mogelijk dit materiaal in de meest uitnodigende vormen en maten te produceren.

Geschreven door

Logo van:Eindeloze mogelijkheden Bij Euro-Manchetten

Euro Manchetten & Compensatoren BV

Euro Manchetten & Compensatoren is dertig gespecialiseerd op het gebied van flexibele verbindingen en aanverwante producten. Speciaal voor de doelgroep solids is een productgroep opgericht onder de naam Surefit. Deze... Lees meer