EHEDG gecertificeerde NGI machinevoeten

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
42 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EHEDG gecertificeerde NGI machinevoeten

De innovatieve en gepatenteerde machinevoeten die Montakon aan het programma heeft toegevoegd voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een schone en hygiënische omgeving. Dit is uiterst belangrijk in de voedingsmiddelen, farmaceutische en licht chemische industrie. Zoals alle machinevoeten zijn ze zo ontwikkeld dat ze erg stabiel zijn, trillingen absorberen en vast aan de grond gemaakt kunnen worden.

Het bijzondere aan deze machinevoeten is :
Voldoen aan de richtlijnen van EHEDG Type EL-Class1 en 3A(88-00)
Beweegbare delen zijn afgedicht
Verstelbaar zonder dat schroefdraad vrij komt te liggen
Afwezigheid van onnodige dode hoeken en gaten
Best mogelijke design om eenvoudige maar goede schoonmaak mogelijk te maken

In verschillende omgevingen worden verschillende eisen gesteld aan de machinevoeten. In een natte omgeving is een ander design noodzakelijk dan in droge of volledige schone omgevingen. Bij het ontwikkelen van deze machinevoeten is hier rekening mee gehouden.

Normaal is de vloer de laatste plaats die schoongemaakt wordt. Als de vloer met een hoge druk reiniger wordt schoongemaakt, kan er vuil terug op de machines gespoten worden. Heel belangrijk is dus dat de machine zelf en dus ook de machinevoeten geen hygiënisch risico vormen bij het schoonmaken van deze vloeren.
De machinevoeten die Montakon nu in het assortiment heeft zijn de oplossing voor dit probleem.

Voor meer informatie of een passend advies kunt u contact opnemen met de technische specialisten van Montakon.

Geschreven door

Logo van:EHEDG gecertificeerde NGI machinevoeten

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer