Het UHF RFID LED-label voor algemene toepassingen is ontworpen om een gemerkt item of een groep items ter plaatse te lokaliseren door middel van ledlicht. Het label is geschikt voor binnen- en buitengebruik, grote leesbereiken en aan uv-licht blootgestelde omgevingen.

Het label bevat een klein groen LED-lampje dat oplicht wanneer het wordt geactiveerd door de radiogolven van draagbare en vaste Brady RFID-lezers (binnen 3,5 m), wanneer het label op het scherm wordt geselecteerd. Dit versnelt het picken en lokaliseren van items in magazijnen, datacenters en in de distributie. Vooral in situaties waar veel items dicht bij elkaar liggen, helpt het UHF RFID LED-label om veel sneller het juiste item, de juiste server of het juiste pakket te vinden.

Met behulp van een RFID-lezer kunnen metadata en andere informatie gemakkelijk aan het label worden toegevoegd. Het label is uitgerust met een 1312 bits geheugen, voldoende om tot 164 tekens op te slaan. Het label is ontworpen voor aanbrenging op niet-metalen oppervlakken.

• UHF RFID LED-label voor algemene toepassingen zoals detailhandel, industrie, toeleveringsketen en andere. De antenne is ontworpen voor aanbrenging op niet-metalen oppervlakken.
• Polyestermateriaal aan de voorzijde van de tag, met chip gehecht aan aluminium antenne met behulp van anisotrope geleidende filmkleefstof, geschikt voor thermische transferdruk, inclusief RFID-codering.
• De labels zijn naar buiten gewikkeld en 100% geïnspecteerd, 500 goede RFID-labels per rol met slechte labels gemarkeerd.
• Groene led