Eenvoud en gemak is prioriteit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eenvoud en gemak is prioriteit

De nieuwe serie Proline 10 flowmeters van Endress+Hauser.

•Gebruiksvriendelijk – gedurende de gehele levenscyclus van het instrument
•Eenvoudige bediening – via LCD-touchscreen en via de SmartBlue-app van Endress+Hauser
•Tijdbesparend – dankzij inbedrijfstellingswizard en Heartbeat Technology
•Naadloze systeemintegratie – via HART of Modbus RS485

In basistoepassingen zijn de eisen voor eenvoud in inbedrijfstelling, bediening en onderhoud in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Proline 10 voldoet precies aan deze eisen zonder compromissen, omdat eenvoud de topprioriteit is voor deze nieuwe lijn van flowmeters van Endress+Hauser.

De Promag elektromagnetische en Promass Coriolis-flowmeters van de Proline serie staan zeer hoog aangeschreven bij al onze klanten in diverse industrieën over de gehele wereld. De Promass-sensortechnologie heeft zich in de afgelopen 40 jaar wel bewezen. De Promag-sensoren zijn al bijna 50 jaar op de markt. Naast de traditionele kwaliteitsindicatoren nemen de verwachtingen voor proces- en productkwaliteit van installaties en meetinstrumenten voortdurend toe.

Tegelijkertijd eisen klanten een minimale onderhoudsinspanning met een maximaal gebruiksgemak en lage bedrijfskosten (OPEX). De nieuwe Proline 10 serie voldoet met gemak aan deze eisen. De beproefde transmittertechnologie is daarom geëvolueerd met een nog sterkere focus op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Dit garandeert kostenefficiëntie en tijdsbesparing tijdens de volledige levenscyclus, van aankoop over inbedrijfstelling tot eenvoudige en intuïtieve bediening. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijk om hun basistoepassingen in de gaten te houden, zelfs in kernprocessen.

Compromisloos eenvoudig
Proline 10 biedt klanten het voordeel van tijd- en geldbesparingen gedurende de gehele levenscyclus van het instrument. Dit alles zonder enige beperking op de meetprestaties, want elk apparaat wordt getest op geaccrediteerde en traceerbare kalibratie-installaties (ISO/IEC 17025).

Proline 10 is eenvoud, veiligheid en betrouwbaarheid in één.
Door eenvoud kan de klant snel het optimale instrument voor zijn toepassing selecteren zonder een belangrijke besteloptie over het hoofd te zien. Eenvoud gaat echter nog verder, de inbedrijfstelling als de bediening zijn tijdbesparend, zowel in het veld als in de controlekamer. Met de geïmplementeerde inbedrijfstellingswizard kan het apparaat ter plekke worden geconfigureerd met behulp van het automatisch roteerbare en contrastrijke LCD-touchscreen of met de SmartBlue-app via Bluetooth van Endress+Hauser. De SmartBlue-app is vooral handig wanneer instrumenten op moeilijk toegankelijke locaties zijn geïnstalleerd.

Zelfs als er tijdens het gebruik waarschuwings- of foutmeldingen optreden, laat de Proline 10 de gebruiker niet in de steek. De geïntegreerde instrumentdiagnose categoriseert fouten die optreden in overeenstemming met de NAMUR NE107, visualiseert hun oorzaak en biedt passende oplossingen. Dit snelle en eenvoudige proces leidt de gebruiker terug naar een foutloze werking.

Download het e-bookicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Eenvoud en gemak is prioriteit

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer