Eéndaags seminar poederstroming

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eéndaags seminar poederstroming

In navolging op het succes van onze eerdere seminars, organiseert Delft Solids Solutions op dinsdag 17 oktober 2017 een seminar over het stromen en met name het niet-stromen van poeders in het Wings Worldhotel in Rotterdam.

Internationale sprekers van o.a. Brookfield, Granutools en Anton Paar zullen een bijdrage leveren evenals lezingen van Dinnissen Process Technology en DSM. In de 2e helft van de middagsessie is er een interactieve workshop waarin de deelnemers zich in teams zullen buigen over case studies.

Voor wie is dit seminar?
Operators, plantmanagers, technici en onderzoekers die te maken hebben met poeders en vaste stoffen en handlen daarvan, niet alleen in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie maar ook in de diervoeder en chemische industrie.

Kijk bij de agenda voor meer informatie:

Geschreven door

Delft Solids Solutions B.V.

Rijk geoutilleerd contract research instituut en laboratorium gericht op onderzoek vaste stoffen. Gespecialiseerd in fysische eigenschappen van solids : stromingsgedrag, shear gedrag, stoffigheid, sterkte en slijtage, consolidatie, ontmenging van poeders,... Lees meer