EBRO ARMATUREN neemt Stafsjö Zweden over.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EBRO ARMATUREN  neemt Stafsjö Zweden over.

EBRO ARMATUREN producent van vlinderkleppen en actuators – 550 medewerkers en 80 mio. omzet – heeft de zweedse producent van meskantplaatafsluiters Stafsjö overgenomen.

Stafsjö, producent van afsluiters van zeer hoge kwaliteit is in de pulp- en paperindustrie al jaren marktleider. Peter Bröer ,CEO van de in Duitsland gevestigde Bröer Groep is de aquisitie van Stafsjö – met 70 medewerkers en 13 mio. omzet – een prima aansluiting op het leveringspakket van EBRO ARMATUREN.

Tevens past de topkwaliteit waarom Stafsjö bekend staat prima bij de filosofie van EBRO als producent van hoogwaardige vlinderkleppen en actuators. Stafsjö levert haar producten wereldwijd en zal volledig zelfstandige blijven opereren. Synergieën worden verwacht in productontwikkeling, productie en afzetkanalen.
Verdere uitbreiding van het leveringsgamma van Stafsjö kan door de overname door EBRO – met produktiefaciliteiten wereldwijd – met prioriteit worden doorgevoerd.

Geschreven door

EBRO Valves BV

Ebro valves b.V. is onderdeel van de Duitse Bröer Groep. Met ca.1100 medewerker en 27 eigen vestigingen wereldwijd en een omzet van 170 mio. speelt EBRO wereldwijd in alle takken... Lees meer