easyFairs SOLIDS overtreft tot 2x toe de verwachtingen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs SOLIDS overtreft tot 2x toe de verwachtingen

Ondanks de dip waarmee de bulkverwerkende sector in het Rotterdamse havengebied in 2009 te kampen kreeg, blijken deze ondernemingen strijdbaarder dan ooit en vastberaden om de bulkverwerkende industrie in Nederland, de Rotterdamse Haven, maar vooral zichzelf op de kaart te zetten. Eerder deze maand konden we nog vernemen dat er opnieuw geïnvesteerd wordt in de Rotterdamse Vulcaanhaven*. Positieve ontwikkelingen waar ook onze exposanten de gevolgen van zullen ondervinden. Iets dat easyFairs® SOLIDS 2009 aan den lijve ondervindt in de voorbereidingen naar dit grootse professionele event op 25 & 26 november a.s. in Ahoy Rotterdam.

2x uitgebreid
“Tot twee maal toe hebben wij onze beursvloer moeten uitbreiden wegens het enorme succes”, aldus Marita Marcelis van easyFairs. “Uiteraard hadden we al een goed gevoel bij de positieve reacties van onze deelnemers aan de laatste SOLIDS-editie in 2007, maar dit overtreft onze verwachtingen. Gezien de ontwikkelingen in de sector die vooral in tweede helft van 2008 de kop opstaken is het motiverend dat het vertrouwen in ons unieke beursconcept wordt bevestigd.”

easyFairs® SOLIDS 2009 kwam ruimte te kort met de oorspronkelijke beursoppervlakte voor 125 exposanten. Na de overweldigende vraag is besloten om deze voor een tweede keer uit te breiden waardoor deze editie ruim 160 exposanten de kans biedt om zaken te doen in het hart van de productie- en verwerkingsmarkt van vaste bulkgoederen.

easy ROI
De sterkte van easyFairs® SOLIDS is het feit dat het exposanten rechtstreeks in contact brengt met een groot aantal potentiële klanten. Interessant gegeven tijdens een economische recessie waarbij de focus – méér dan ooit – op een hoge return on investment ligt. Bovendien zijn de deelnamekosten laag en is de kostprijs transparent: exposanten betalen één all-inclusive prijs voor een stand mét alle basisvoorzieningen. Minimale inspanningen voor mensen die gewoon zaken willen doen!

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer