easyFairs SOLIDS Antwerpen 2007: learnShops-programma vastgelegd

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs SOLIDS Antwerpen 2007: learnShops-programma vastgelegd

De vakbeurs easyFairs SOLIDS , die plaatsvindt op 5, 6 en 7 juni 2007 in Antwerp Expo nadert met rasse schreden. Meer dan 120 exposanten hebben reeds ingetekend, en de beursvloer is voor 85% bezet. Ondertussen zit organisator easyFairs niet stil om de bezoekers een zo compleet mogelijk beeld van de bulkgoederensector aan te bieden tijdens hun beursbezoek in juni.

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van de bezoekers naar concrete to-the-point informatie, is een uitgebreid programma aan interactieve seminars op touw gezet, met best practices en nieuwe visies voor de toekomst.

Thema`s zijn: vaste stoffenbehandeling, mengsystemen, slijtvastheid van constructiematerialen, veiligheid en explosiebeveiliging, specifieke toestellen. In de middag van de laatste beursdag zijn er 2 seminars over netwerken voor innovatie van bulk- en poederbehandeling.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer