easyFairs SOLIDS 2007 wordt veelbelovende editie!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De tweede editie belooft een succes te worden. Exposanten van de eerste editie waren erg tevreden over de kwaliteit én kwantiteit van de bezoekers. Getuige hiervan is het aantal gereserveerde locaties dat reeds opgelopen is tot 80%. Ook de bezoekers gaven in een enquête aan het compacte concept en de no-nonsense aanpak van de beurs erg te waarderen. Snelle kennisoverdacht staat centraal op easyFairs® SOLIDS – een vakbeurs zonder franjes, máár met scherpe focus op direct persoonlijk contact. Want daar draait het om bij vakbeurzen!

Deelnemen is zeer eenvoudig: easyFairs® SOLIDS wordt in zijn geheel georganiseerd naar het speciale all-in easyFairs® concept: tijd- en kostefficiënte vakbeurzen waar u al een compleet ingerichte stand heeft vanaf € 1.920. Anders gezegd, u kunt dus zeer kosteneffectief twee dagen lang nieuwe en bestaande klanten ontmoeten, zaken doen en relaties opbouwen.

Enkele bedrijven welke reeds hebben ingeschreven:
Aerzen Nederland, AZO, Dinnissen,Eskens Benelux, Jongerius Verder Vleuten, Matcon, Metso Minerals, WAM Holland, Sartorius Technologies, Siemens en Tema. U mag hier toch niet ontbreken? Een volledig exposantenoverzicht vindt u op de website.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer