easyFairs INDUSTRIE & MILIEU en easyFairs FLUIDS voor herhaling vatbaar

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs INDUSTRIE & MILIEU en easyFairs FLUIDS voor herhaling vatbaar

De eerste editie van de complementaire beurzen easyFairs INDUSTRIE & MILIEU en easyFairs FLUIDS in de AHOY te Rotterdam sloot af met veelbelovende resultaten om de beurzen volgend jaar te herhalen: vele bezoekers bezochten beide beurzen waardoor INDUSTRIE & MILIEU 1297 bezoekers mocht ontvangen, FLUIDS 1217.

Beide beurzen zijn erg complementair gebleken, een vruchtbare combinatie. Er was veel overloop tussen de beide beurzen en ook de exposanten van beide beurzen hebben onderling goede contacten gelegd.

Laurens Vonk, sales executive van easyFairs FLUIDS: “De combinatie van beide beurzen is positief ontvangen door zowel bezoeker als exposant. easyFairs INDUSTRIE & MILIEU en FLUIDS vullen elkaar zeker aan, met name op het gebied van gas en luchtfilters, milieutechnieken voor vloeistoffen en watermanagement. Vandaar ook de goede doorloop over de beide beurzen”

Dat deze editie een succes kan genoemd worden, blijkt uit het aantal reserveringen dat reeds werd geboekt voor volgend jaar: 25% van de exposanten reserveerden hun plaats voor de volgende editie. De locatie blijft dezelfde, de opzet eveneens. Datum: 2 en 3 april 2008.

Kwalitatieve bezoekers
De opzet is gericht op de professionele bezoeker met beslissingsbevoegdheid, wat wordt bevestigd door de statistieken van de bezoeker. Voor beide beurzen was meer dan 50% manager of directeur. Vooral de algemeen directeur van de bedrijven was ruimschoots aanwezig: voor beide beurzen rond de 16%.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer