easyFairs FLUIDS Rotterdam 2007: vloeistoffen industrie in de lift!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs FLUIDS Rotterdam 2007: vloeistoffen industrie in de lift!

easyFairs® FLUIDS is het enige gespecialiseerde industriële vakevenement in Nederland op het gebied van de bewerking, verwerking en opslag van vloeistoffen en gassen en zal plaatsvinden op 18 & 19 april 2007 in Ahoy Rotterdam. De beurs bestaat uit o.a. pompen, afsluiters & kleppen, buizen, slangen & koppelingen, verwerking & opslag, veiligheid, onderzoek & research, process control, filtreren & scheiden en transport & logistiek.

Bezoekers komen uit de chemische industrie, offshore, petrochemische industrie, voedingsmiddelen- en drankindustrie, farmaceutische industrie, kunststoffen industrie, drinkwaterbedrijven, papier & pulp industrie, energie bedrijven, vloeistoffentransport en engineering.

easyFairs® FLUIDS wordt georganiseerd volgens het speciale all-in concept van easyFairs. De beurs is compact, in het hart van de Nederlandse markt (Rotterdam – Ahoy), duurt slechts twee dagen (18 & 19 april 2007). Deelname aan easyFairs® FLUIDS is zeer eenvoudig en voor een vast bedrag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Margo Bol.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer