easyFairs FLUIDS – 18 & 19 april 2007 – AHOY Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs FLUIDS – 18 & 19 april 2007 – AHOY Rotterdam

Op 18 en 19 april 2007 vindt de eerste editie van de vakbeurs easyFairs® FLUIDS plaats in de Ahoy in Rotterdam.

easyFairs® FLUIDS is een 2-daags vakevenement voor de bewerking, verwerking, en opslag van vloeibare stoffen en gassen. De beurs bestaat uit o.a. pompen, afsluiters & kleppen, buizen, slangen & koppelingen, verwerking & opslag, veiligheid, onderzoek & research, process control, filtreren & scheiden en transport & logistiek.
Ruim 90 bedrijven uit de sector zullen hun producten en diensten voorstellen.

Op de website vindt men de deelnemerslijst, de beursplattegrond, het exposantennieuws en een overzicht van de learnShops. learnShops zijn onafhankelijke case-studies waarin exposanten een klant laten spreken over de oplossingen die zij bieden voor hedendaagse uitdagingen binnen de branche.

De beurs is voor professionals en vindt gelijktijdig plaats met easyFairs® INDUSTRIE & MILIEU, hét platform voor milieutechnische oplossingen voor de industrie. Inschrijving voor één van beide beurzen geeft eveneens toegang tot de andere beurs.

U kunt zich gratis on-line inschrijven.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer