easyFairs bundelt krachten met Machevo & Bulk

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs bundelt krachten met Machevo & Bulk

easyFairs bundelt krachten met Machevo & Bulk
easyFairs; Europa’s grootste organisator van tijd- en kostenefficiënte vakbeurzen kondigt een samenwerking aan met Machevo & Bulk; vereniging van leveranciers en exposanten van procesinstallaties en procesapparatuur in de (petro)chemische-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Beide partijen slaan de handen ineen om elkaar te versterken in hun missie de branche naar een hoger niveau te tillen.

Countrymanager Bas van Gent van easyFairs is verheugd over het partnership “Door onze krachten te bundelen ontstaat voor beide partijen een win-win situatie en kunnen we echt een vuist maken voor de branche. De samenwerking met Machevo & Bulk stelt ons in staat onze vakbeurzen SOLIDS en PUMPS & VALVES inhoudelijk naar een nog hoger niveau te tillen. Wij op onze beurt kunnen Machevo helpen uit te groeien tot een business- en marketingvereniging.”

SOLIDS; 5 en 6 oktober 2011 Ahoy Rotterdam
De vakbeurs SOLIDS is het enige gespecialiseerde ontmoetingsmoment voor de Nederlandse bulk- en stortgoederenbranche. De beurs is een tweejaarlijks terugkerend evenement dat aandacht schenkt aan oplossingen voor verwerking, handling, transport en opslag van stortgoederen. In hét hart van de industriële regio; Rotterdam verenigt SOLIDS inkopers en leveranciers die zijn gespecialiseerd in de productie en verwerking van poeders, granulaten en bulkgoederen. Tijdens SOLIDS 2011 wordt in samenwerking met Adinex N.V. uitgebreid stilgestaan bij alle ontwikkelingen rondom ATEX 95 en 137. SOLIDS Rotterdam maakt onderdeel uit van het toonaangevende Europese vakbeurzennetwerk met evenementen in Antwerpen, Basel, Krakow en Dortmund.

PUMPS & VALVES; 5 en 6 oktober 2011 Ahoy Rotterdam
easyFairs brengt PUMPS & VALVES naar Nederland. De vakbeurs voor pompen, kleppen en afsluiters die meerdermalen door Fairtec is georganiseerd in Antwerpen, is het enige gespecialiseerde ontmoetingsmoment voor de branche in 2011. Uniek aan het concept van PUMPS & VALVES is dat de beurs zich, in tegenstelling tot andere vakbeurzen waarbij de pompen- en kleppenbranche slechts een onderdeel van het totale beursconcept is, uitsluitend op deze sector richt. De beurs is daarmee het uitgelezen platform voor een branchespecifieke update. Door PUMPS & VALVES gelijktijdig te programmeren met SOLIDS 2011 creëert easyFairs een one stop shop voor de procesindustrie.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer