E & R tuimelmengsystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

E & R B.V. uit Vlaardingen biedt per heden onder de namen Puma, Jaquar en Chameleon een nieuwe lijn van kleine tuimelmengsystemen voor de solids sector. De machines zijn geschikt voor een diversiteit aan maatbekers, bussen, containers, blikken & vaten vervaardigd uit glas, kunstof en rvs in maatvoeringen tussen de 0.5 en 200 liter. De systemen zijn standaard uitgevoerd met o.a. een variabel toerental alsmede een timer, optioneel wordt een automatische kleminrichting aangeboden.
De nieuwe lijn wordt voor zowel laboratorium als produktie toepassingen geleverd, in o.a. de voedingsmiddelen en chemische industrie. Speciale modellen zijn beschikkbaar voor de pharma industrie. E & R beschikt over diverse demo-units en een proefruimte te Vlaardingen. Onlangs werd een groot project van diverse units in de food ingredients sector uitgeleverd.

Geschreven door

Logo van:E & R tuimelmengsystemen

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer