E & R levert veelzijdige Netzsch pmd dispergeersystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: E & R levert veelzijdige Netzsch pmd dispergeersystemen

E & R B.V. heeft onlangs een viertal grote Netzsch pmd3000 en 5000 Liter dispergeersystemen geleverd en volledig geïnstalleerd bij een Nederlandse producent van hoog viskeuze specialty coatings.

De veelzijdige dispergeersystemen zijn o.a. uitgevoerd met een automatisch, akoestisch dispergeersysteem wat in staat is om onder alle omstandigheden automatisch de juiste dispergeer condities zoals de dosering van poederachtige grondstoffen, toerental van het dispergeersysteem, ankerroerwerk en hoogte van de dispergeerschijf automatisch in te stellen.

De PLC gestuurde dispergeersystemen dispergeren hierdoor altijd optimaal en in een zo kort mogelijke tijd. Hetgeen een aanzienlijke besparing geeft in batchduur en energie verbruik. De dispergeersystemen zijn verder voorzien van vacuüm uitvoering voor het ontluchten van de coatings, een automatisch CIP reinigingssysteem, automatische dosering van vaste- en vloeistoffen en een weegsysteem.

Naast de Netzsch pmd systemen werden ook nog een tweetal Netzsch mastermix Dissolvers geleverd met automatische aansturing voor de productie van kleinere batchvolumes en specials.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:E & R levert veelzijdige Netzsch pmd dispergeersystemen

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer