E & R B.V. 40 jaar partnership met Netzsch en Winkworth

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: E & R B.V. 40 jaar partnership met Netzsch en Winkworth
Article image of: E & R B.V. 40 jaar partnership met Netzsch en Winkworth

In 2020 viert E & R B.V. uit Vlaardingen samen met haar partners van het eerste uur, de Netzsch Grinding & Dispersing Group uit Selb(D) en de firma Winkworth Mixers uit Basingstoke(UK) 40 jaar partnership in de Benelux.

Een mijlpaal voor E & R en beide partners waarvoor E & R al sinds 1980 het exclusieve agentschap in de Benelux voert. In de loop der jaren groeide het programma van zowel Netzsch Grinding en Dispersing als Winkworth Mixers sterk, mede door acquisities, specialisatie en programma uitbreiding.

Etienne Esseveld, directeur-eigenaar van E & R : “Wij zijn trots en dankbaar op wat wij als zelfstandige familie onderneming samen met onze buitenlandse partners hebben bereikt in de Benelux”. Vele honderden meng, maal, dispergeer, en kneedmachines werden in de afgelopen 40 jaar uitgeleverd & geïnstalleerd, en de succesvolle samenwerking met onze klanten geeft ons enorm veel energie en voldoening”.

In de loop van 2020 zal E & R B.V. middels diverse evenementen, beursdeelnames en acties uiting geven aan deze 40 jarige samenwerking.

geschreven door

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer