Dyno-mill ECM AP maalmolen in de markt

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dyno-mill ECM AP maalmolen in de markt

Het ontwerp van de nieuwe DYNO-Mill ECM-AP is indrukwekkend en vernieuwend, zowel in de werking als in technologie. De belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:
• Nieuw scheiding systeem van de WAB DYNO-MILL ECM-AP serie
• Nieuw ontwerp zorgt voor hogere doorvoersnelheid en productiecapaciteit, vooral voor hoog viskeuze producten
• Minder slijtage van contactonderdelen
• Mogelijkheid te malen met parelgrootte 0,1 mm

De nieuwe ECM-AP is ontworpen voor het uitvoeren van single / multi-pass of circulatie met in beide processen een constante efficiëntie om smalle deeltjesgrootte verdelingen te bereiken.

De gepatenteerde Dyno-Accelerators produceren een krachtige, hydraulische beweging van de maalparels om een hoge en constante energie input te garanderen tegen een laag energieverbruik. De molen geeft een betere productdoorvoer en een langere levensduur van de zeef. De ideaal verkoelende maalkamer eigenschappen zorgen voor de verwerking van temperatuur gevoelige producten, betere mogelijkheid om zeer viskeuze producten te verwerken en ook schuimende producten.

Naast optimalisatie in het maalproces zelf zijn er ook voor de gebruiker belangrijke voordelen zoals eenvoudige bediening van de machine tijdens de productie en het onderhoud, langere levensduur van het scherm en dankzij kleine hoeveelheden van de maalkamer kan snel en tegen lage kosten van product veranderd worden. Optioneel is de WAB VIEW voor het registreren van de parameteres en reproduceerbaarheid garantie.

Voor interesse in een uitgebreide toelichting of indien u wenst proeven te doen met een testmachine, neem dan direct contact met ons op.

Geschreven door

Logo van:Dyno-mill ECM AP maalmolen in de markt

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer