Dynamische lichtverstrooiing (DLS) vereenvoudigd

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
1 juli 2024
Article image of: Dynamische lichtverstrooiing (DLS) vereenvoudigd

Wyatt Technology, de wereldleider in instrumentatie voor absolute macromoleculaire en nanodeeltjes karakterisatie, introduceert geavanceerde walk-up mogelijkheden in DLS technologie met de volgende-generatie DynaPro NanoStar II.

Het DynaPro NanoStar II instrument biedt een ongeëvenaard gebruiksgemak terwijl het hoogwaardige metingen uitvoert van grootte, deeltjesconcentratie, molaire massa en stabiliteit. Voor beginnende en incidentele gebruikers, maakt een intuïtieve on-board touch-screen app walk-up metingen van eiwitten, polymeren en nanodeeltjes mogelijk. Gevorderde gebruikers zullen de gedetailleerde analyses waarderen die beschikbaar zijn in krachtige Windows-software die voldoet aan 21 CFR Part 11.

Door de intuïtieve bediening te combineren met engineering en software, voldoet de NanoStar II aan de noden van biologen, chemici en farmaceutische wetenschappers voor routine of incidentiele analyses. De NanoStar II gebruikt DLS en statische lichtverstrooiing (SLS) om fundamentele fysische eigenschappen van oplossingen en nanosuspensies te bepalen. Met slechts 2 μL in een kwarts cuvette of 4 μL in een hoge kwaliteit, disposable microcuvette, maakt analyse in de NanoStar het beste van kostbare monsters en is de sleutel tot succesvolle kwantificering van R&D tot QC. Meet de grootte en titer in een paar seconden, en beoordeel dan de stabiliteit ten opzichte van de temperatuur.

Watch article video icon.arrow--dark Website icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark