Dust control partners overgenomen door TBK Group Woudenberg

icon.highlightedarticle.dark Management
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dust control partners overgenomen door TBK Group Woudenberg

Sinds januari 2011 maakt DCP Dust Control deel uit van de TBK Group. Door de fusie ontstond een bedrijf dat kennis, kunde en ervaring in leveren, optimaliseren en onderhouden van transportbandcomponenten en recycling machines van IFE aufbereitungstechnik koppelt aan procesengineering voor de beheersing van stofemissies. Bovendien bedient TBK Group sinds de fusie een nog bredere markt, van de recyclingbranche tot de voedingsmiddelenindustrie.

TBK Group en DCP Dust Control kwamen juni 2010 via een gemeenschappelijke klant in contact met elkaar. Beide bedrijven met elk hun eigen focus en expertise in het transporteren, scheiden, zeven en fileren van stortgoed vonden elkaar haast bij toeval. Naar aanleiding van een project eind 2008 was TBK Group al een tijdje op zoek naar een partner met expertise in de beheersing van stofemissies, om zo de marktpositie te versterken. DCP bleek de geschikte partner, zelfs een overnamekandidaat.
Januari 2011 was de fusie zover. Sindsdien levert TBK Group een nog breder gamma aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van schone, efficiënte en stofvrije transportinstallaties voor stortgoed, van engineering tot onderhoud, van componenten tot totaaloplossingen.
Directeuren Bart Kelderman en Wijnand van de Vendel zijn klaar voor de markt om de uitdaging op het gebied van stof en vervuiling aan te gaan.

Geschreven door

Logo van:Dust control partners overgenomen door TBK Group Woudenberg

DCP Benelux

Omdat elke stofsoort een andere karakteristiek heeft, is ontstoffing iets om aan specialisten over te laten. Stof kan kleverig of droog zijn, maar ook explosief of schadelijk voor de gezondheid.... Lees meer