Droogproces verbeteren met MicroNIR

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Droogproces verbeteren met MicroNIR

In de verwerking van poeders, al dan niet in de farmaceutische industrie, speelt het droogproces een belangrijke rol. Het beheersen van het proces waarin gebruik wordt gemaakt van een fluid bed dryer heeft invloed op de kwaliteit van het product maar ook op de energie kosten van het proces. Door een juiste aansturing van het droogproces kan men zowel tijd als geld besparen en worden de productspecificaties nauwkeurig beheerst.

De MicroNIR PAT-U van Viavi is een compacte on-line proces spectrometer die real-time procesbeheersing mogelijk maakt. Deze NIR analyser is klein in formaat maar geeft een groots en nauwkeurig resultaat geschikt voor uiteenlopende applicaties. De uitvoering is IP 65 gecertificeerd en FDA 21 CFR Part 11 compliant. Aansturing is eenvoudig door de gebruiksvriendelijke software en multiple level user management.

Deze compacte en eenvoudig te installeren Nabij Infrarood analyser is toepasbaar binnen een breed aantal industrieën (zoals farma, voedingsmiddelen, feed en (petro)chemische industrie) en geschikt voor talloze applicaties. Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de MicroNIR van Viavi? Wij helpen u graag met het vinden van de optimale uitvoering voor uw applicatie.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer