Drie VEGA-sensoren onderscheiden met Red Dot Design Award

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Drie VEGA-sensoren onderscheiden met Red Dot Design Award

Bij het ontwerpen van een goed niveau- of drukmeetinstrument is het de kunst vast te stellen wat de toepassing beter maakt. Daarom stelt VEGA elk onderdeel steeds opnieuw ter discussie: van de keuze van de optimale materialen tot de overzichtelijke gebruikersinterface.

Driemaal onderscheiden
De componenten die de doorslag geven hebben het allemaal: ze zijn zelfverklarend, functioneel en gaan zeer lang mee. Daarom is de sensorspecialist uit het Zuid-Duitse Zwarte Woud nu in één keer voor drie nieuwe compacte sensoren van de series VEGAPULS, VEGABAR en VEGAPOINT onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021.

De beste oplossing is zo eenvoudig mogelijk
“VEGA is eenvoudig”, legt directeur Rainer Waltersbacher uit. “Wij staan bekend om deze kerngedachte en wij hebben hem in ons productdesign geperfectioneerd.” Bij VEGA is aan dit principe jarenlange ervaring en veel gedegen onderzoek voorafgegaan, om er zeker van te zijn dat een nieuw product alle functies kan afdekken. Het centrale doel is “de beste oplossing voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken”, aldus Waltersbacher.

Meer over de bekroonde sensoren
www.vega.com/vegapuls
www.vega.com/vegabar
www.vega.com/vegapoint

Ontdek ze alle drie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Drie VEGA-sensoren onderscheiden met Red Dot Design Award

VEGA Meet- en Regeltechniek

Specialist in niveau-, schakel- en drukmeettechniek Lees meer