Drie nieuwe leden voor Machevo

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Drie nieuwe leden voor Machevo
Article image of: Drie nieuwe leden voor Machevo
Article image of: Drie nieuwe leden voor Machevo
Article image of: Drie nieuwe leden voor Machevo
Article image of: Drie nieuwe leden voor Machevo

In het eerste kwartaal heeft de Machevo & Bulk Vereniging drie ondernemingen met ieder een rijke geschiedenis mogen toevoegen aan haar ledenbestand. Het gaat om Lessines Industries SA, Precia-Molen Nederland B.V. en Objective International N.V.

Ledenlijst trekt nieuwe leden met rijke geschiedenis aan
Voor Precia-Molen Nederland B.V was de interessante ledenlijst van Machevo aanleiding om zich aan te melden als lid. “We kennen Machevo al heel lang, en werden getriggerd door de nieuwsbrief om de ledenlijst te bestuderen”, laat communicatiemedewerker van het bedrijf Monique Heessels weten.

De onderneming specialiseert zich inmiddels al 148 jaar in weegapparatuur en wil haar kennis en ervaring graag delen en toepassen in de procesindustrie. “Daarnaast zijn wij natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar de kennis en ervaring van andere leden.”

Lessines Industries
Lessines Industries SA uit België is een studiebureau, machineproducent en ontwerper voor complete installaties. Het bedrijf ontwikkelt al vijftig jaar lang oplossingen op maat voor elke klant als het gaat om het verwerken van poedervormige producten. In een eigen testcentrum kunnen proeven worden uitgevoerd om de beste oplossing te vinden voor iedere toepassing.

Objective International
Objective International biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie, logistieke operaties en personeelsmanagement. Het bedrijf heeft twee kantoren in België (Wichelen en Roeselare) en één in Nederland (Eindhoven).
Wereldwijd maken meer dan 250 bedrijven gebruik van software van Objective International om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen. Het bedrijf heeft als doel voor klanten een one-stop-shop te zijn. De installatie van soft- en hardware en de 24-uurs support voor de aansturing van productie of logistiek kunnen allemaal door het bedrijf worden geregeld.

geschreven door

Logo van:Drie nieuwe leden voor Machevo

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer