Draagbare Communicator voor al uw apparatuur

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Draagbare Communicator voor al uw apparatuur

De Field Xpert is een compacte, flexibele, ergonomische en robuuste Handheld Communicator op basis van een industriële PDA die naadloos aansluit op de behoeften van de industriële gebruiker, waarmee u de hoge productiviteit waarnaar u streeft, kunt realiseren.

De Field Xpert is voorzien van functies waarmee u instrumenten aanzienlijk sneller kunt instellen en diagnosticeren. Hij kan worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX Zone 1/21) in combinatie met een HART®/Bluetooth™ modem en WLAN-netwerken. Ondersteuning voor andere industriële communicatieprotocollen, zoals Profibus® en FOUNDATION Fieldbus™ zijn in ontwikkeling.

Dankzij de Device Xpert configuratiesoftware is de Field Xpert de meest complete Handheld Communicator voor industriële toepassingen. Device Xpert is speciaal ontworpen voor inbedrijfname en onderhoudswerkzaamheden en biedt doelgerichte ondersteuning voor de dagelijkse activiteiten van technici in het veld.

Met Device Xpert zijn snelheid en flexibiliteit gegarandeerd dankzij een aantal speciale functies, waaronder het uitlezen van echo reflectie curven van time-of-flight niveau metingen van Endress+Hauser en automatische distributie en upgrade van apparaatbeschrijvingen (DD) via Internet of WLAN.
Dankzij het Windows Mobile™ besturingssysteem is het mogelijk om aanvullende software te installeren voor onderhoud, documentatie en andere Plant Asset Management activiteiten.

Geschreven door

Logo van:Draagbare Communicator voor al uw apparatuur

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer