Doseer en Vul controller type SmarT, nu geschikt voor heel Europa!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doseer en Vul controller type SmarT, nu geschikt voor heel Europa!

Verlangt u ook wel eens naar een weegcontroller die gewoon doet wat er moet gebeuren? Een instrument dat u niet opzadelt met stapels rekeningen voor minimaal functionerende software? Ja? Hier is hij. Alles wat u nodig hebt voor doseren, vullen, debietregelingen, bandwegingen en dergelijke, kan de SmarT standaard. Het biedt u een flexibel weeginstrument met diverse communicatie poorten, ingangen, uitgangen en zo voort. Het meest verrassende is de meegeleverde software “Pi”. Die stelt u in staat probleemloos uw proces met behulp van uw personal computer samen stellen. U selecteert deze uit software modules of macro’s voor positief en negatief doseren, met of zonder automatische navalcorrectie, tijdregelingen, vergrendelingen en zo voort. Uw bedieningsman hoeft alleen de gewenste gewichten en tijdvertragingen in uw recepten of vulinstructies in te geven. De specificaties zijn opmerkelijk:
•een snel weeginstrument, 1.000 metingen/s.
* 8 ingangen met 8 uitgangen of
* 8 ingangen met 4 uitgangen en een analoge uitgang 4 – 20 mA.
•diverse digitale communicatie poorten, waaronder Profibus DP.
•gecertificeerd overeenkomstig O.I.M.L. R51 en R61 conform de Europese richtlijn voor Meetinstrumenten M.I.D., dus Europawijd geschikt voor vul- en controledoeleinden.
Waarom zou u nog langer tobben? U kunt vandaag de vandaag de kwaliteit installeren die u morgen nodig heeft.

Geschreven door

Logo van:Doseer en Vul controller type SmarT, nu geschikt voor heel Europa!

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer