Doorbraak op het gebied van 3D Vision-technologie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doorbraak op het gebied van 3D Vision-technologie

Isotron Systems introduceert het nieuwe In-Sight® 3D-L4000 Vision-systeem van Cognex. Met de 3D-L4000 wordt 3D-inspectie net zo eenvoudig als bij 2D-Vision systemen door een slimme toevoeging in de bestaande In-Sight Vision software.

De 3D-L4000 is de eerste ‘intelligente’ camera met volwaardige 3D-Visiontools waarbij geen separate PC gebruikt hoeft te worden, alle tools en rekencapaciteit zitten in de industriële behuizing van de camera.
De 3D-L4000 combineert een gepatenteerde blauwe laser, die veel nauwkeuriger is en minder last heeft van reflecties op het materiaal, met een complete set aan 3D-Vision tools. Deze 3D-Vision tools zijn vanaf de basis ontwikkeld om inspecties in een echte 3D-ruimte mogelijk te maken.

Met deze alles-in-één oplossing kunnen 3D-beelden van spectaculaire kwaliteit snel worden vastgelegd en verwerkt tijdens inline-inspecties, positionerings- en meetapplicaties. U kunt dankzij de 3D-lasertechnologie nauwkeurig en kosteneffectief een reeks inspecties op geautomatiseerde productielijnen uitvoeren, en hierdoor maakt de 3D-L4000 oplossingen toegankelijk die tot nu toe erg gecompliceerd en duur waren.

Met de intuïtieve In-Sight spreadsheet software worden snel en eenvoudig 3D toepassingen gerealiseerd zonder de noodzaak van programmering of externe verwerking. Dit vereenvoudigt de ontwikkeling en de integratie binnen uw applicatie of fabricageproces.

Uiteraard beschikt deze SMART-camera over een volledige set I/O- en communicatiefuncties en blijven ook de 2D-tools beschikbaar in de camera.

De In-Sight 3D-L4000 komt in 3 varianten die af-fabriek zijn gekalibreerd, en zijn geschikt voor toepassingen in een groot aantal industrieën, waaronder voedingsmiddelen, consumentenproducten, verpakkingen, automotive, medische apparatuur en elektronica.
Ga voor meer informatie naar onze website of bekijk deze video.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer