Donaldson Powercore

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Donaldson Powercore

PowerCore – een award winnende revolutie in stofafscheiding – combineert Donaldson’s gepatenteerde Ultra-Web® nanovezel technologie met onze nieuwe expertise in media verwerking. Dit resulteert in de ovaal gevormde PowerCore filter pack, een extreem klein maar krachtig filterpakket. PowerCore stofafscheiders verwerken hoge luchtvolumes, hoge stofbelastingen, moeilijk hanteerbare stofdeeltjes en passen in de kleinste ruimtes.
Deze ruimte besparende stofafscheider is verkrijgbaar in twee modellen. De CPC (vrijstaande stofafscheider) is tot 50 % kleiner dan een traditionele baghouse stofafscheider en kan toegepast worden in veel verschillende applicaties. De CPV (ontluchtingsfilter) is tot 70 % kleiner dan de traditionele ontluchtingszakkenfilters en kan toegepast worden op silo’s, transportband transferpunten, transportband afvoerpunten, molens en menginstallaties.

Geschreven door

Donaldson Nederland BV

Donaldson doet u een belofte als het gaat om filtratiesystemen en filterelementen. Wij beloven niets meer of minder dan de beste oplossing voor ontstoffing, lasrookverwijdering en oliemistafscheiding. Na bijna 100... Lees meer