Dolphin kiest triltechniek van Jöst.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dolphin kiest triltechniek van Jöst.

Dolphin Metal Separation realiseert dit jaar een nieuwe fabriekshal voor terugwinning van metalen uit geshredderde elektromotoren en elektromotoren van afvalenergiecentrales. Naast de huidige locatie in Harderwijk zijn de contouren van de nieuwbouw inmiddels te zien.

De triltechniek die Jöst hiervoor gaat leveren bestaat uit diverse trilgoten en een ontwateringszeefmachine. Zo zijn de trilgoten bedoeld voor een gelijkmatige en goed verdeelde dosering naar magneet- en Eddy Current scheiders. De uitloop is daarom in RVS uitgevoerd, verder zijn de trilgoten voorzien van een geluiddempende PUR-coating.

Dolphin Metal Separation versterkt met deze uitbreiding haar positie als intermediair tussen afvalenergiecentrales, shredders en eindverwerkers.

Geschreven door

Logo van:Dolphin kiest triltechniek van Jöst.

Joest Nederland

Joest Nederland Joest GmbH is meer dan 100 jaar gespecialiseerd in triltechnische oplossingen voor behandeling van bulkgoederen. Wereldwijd levert Joest machines en systemen voor transport, zeven, windziften, sorteren, doseren en thermische procestechniek.... Lees meer