Directiewissel Trelleborg Sealing Solutions Netherlands B.V.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Directiewissel Trelleborg Sealing Solutions Netherlands B.V.

Met ingang van januari 2013 heeft de heer Klaas Pilon zijn functie van Algemeen Directeur overgedragen aan de heer Jan Kies.

Jan Kies (45) is sinds een jaar werkzaam binnen Trelleborg Sealing Solutions Europa, waar hij zich bezig heeft gehouden met Internationaal Product Management.

Klaas Pilon (62) heeft het bedrijf in 1987 eigenhandig opgericht als Shamban Nederland en heeft het de afgelopen 25 jaar op succesvolle wijze geleid.

In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een exclusieve leverancier van PTFE gebaseerde afdichtingen, tot een hoogwaardig partner in complete afdichtingsoplossingen voor de Nederlandse maakindustrie waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop zijn blijven staan.

Trelleborg Sealing Solutions is een divisie van de Trelleborg groep, een wereldwijd opererende industriële groep die toonaangevend is vanwege zijn geavanceerde polymeertechnologie en uitgebreide kennis van toepassingen. Trelleborg ontwikkelt hoogwaardige oplossingen die afdichten, dempen en beschermen in veeleisende industriële omgevingen.Trelleborg is sinds 1964 genoteerd aan de effectenbeurs van Stockholm en is opgenomen in de NASDAQ OMX Nordic List, Large Cap.

Geschreven door

Trelleborg Sealing Solutions Netherlands B.V.

Middels ons uitgebreide leveringsprogamma kunnen wij u een complete oplossing aanbieden op het gebied van afdichtingen en lager materialen. Onze toepassingsgebieden vindt u in o.a.: Automotive, Hydraulische Cilinders, Pneumatiek, Voeding,... Lees meer