Dino Bulkwagenvuller

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dino Bulkwagenvuller
Article image of: Dino Bulkwagenvuller

Van Beek breidt haar handelsnetwerk uit voor de bulkwagenvuller onder de merknaam Dino® met behulp van internationale agentschappen.

De bulkwagenvuller Dino® wordt ingezet voor het efficiënt verladen van bulkgoederen, zowel losgestort als in big-bags. Meer dan 200 van deze machines zijn wereldwijd in gebruik. Steeds doorontwikkeld op basis van ervaringen van gebruikers over de afgelopen 10 jaar.
Aangezien de vraag in het buitenland groter werd en nog steeds groeit, is Van Beek een samenwerking met agentschappen aangegaan in de landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Denemarken, Engeland en Hongarije.
Per 1 juni jl. zijn de agenten volledig actief na een gedegen in-company training m.b.t. de werking en toepassingen van de Dino®. Hierdoor is Van Beek in staat de buitenlandse afnemers en Nederlandse afnemers met buitenlandse vestigingen nog beter van dienst te zijn.

Ook voor de landen: Ierland, Oostenrijk, Zweden, Spanje en Turkije hoopt Van Beek binnen afzienbare tijd een geschikt agentschap te vinden.
De Nederlandse en Belgische markt wordt vooralsnog direct vanuit Van Beek Drunen bediend.
Meer informatie over de nieuwe agentschappen vindt u op onze website.

geschreven door

Logo van:Dino Bulkwagenvuller

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer