Dino bulkwagenvuller live te zien op de Powtech

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dino bulkwagenvuller live te zien op de Powtech

Efficiënt bulkgoederen verladen? Kom op de Powtech naar standnummer 9-232 van Van Beek en u krijgt `live` onze Dino® type DR300 Silverline te zien!

Met de Dino® bespaart u tijd, werkt u veilig en beschikt u over een degelijke, makkelijk reinigbare en eenvoudig te bedienen verlader. Bovendien heeft de bulkwagenvuller nauwelijks onderhoud nodig.

U kunt met de Dino® bulkgoederen verladen die verpakt zijn in BigBags, maar ook – met een shovel – los gestorte bulkgoederen zijn geen enkel probleem. De bulkwagenvuller is mobiel: u kunt hem dus zeer flexibel inzetten. Daarnaast voldoet de bulkwagenvuller natuurlijk volledig aan de CE-normering 2006/42/EG die ingegaan is op 1 januari 2010 jongstleden.

Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan onze stand op de Powtech van 27 t/m 29 april in Nürnberg (Duitsland) en bekijk de Dino® zelf! Onze Sales Engineer Roel Kneepkens is aanwezig om u alles te vertellen over de mogelijkheden van de Dino®. Meer informatie vindt u ook op www.dino.nl

Tot ziens op standnummer 9-232 op de Powtech!

Geschreven door

Logo van:Dino bulkwagenvuller live te zien op de Powtech

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer